Λίγα λόγια για εμάς


Καλώς ορίσατε!

Αγαπητοί επισκέπτες,

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Νομού Μαγνησίας.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα γνωρίσετε την περιοχή μας και θα βρείτε πληροφορίες για την διαμονή και κυρίως τη σπιτική φιλοξενία που προσφέρουμε όλο το χρόνο. Μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη μας και να κάνετε τη σωστή επιλογή καταλύματος ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ο Βόλος μια όμορφη και σύγχρονη πόλη, πατρίδα των Αργοναυτών και το καταπράσινο Πήλιο κατοικία των Κενταύρων και όλη η περιοχή της Μαγνησίας, σας δίνουν πολλές δυνατότητες. Οι αρχαιολογικοί χώροι, οι ιστορικές μονές και εκκλησίες, οι γαλανές ακρογιαλιές, τα χωριά χαμένα στο πράσινο, μέρη μαγικά, αλλά και οι παραδοσιακές


ταβέρνες με τις γεύσεις του τόπου μας δίνουν από την μία ευκαιρίες για ξεκούραση και περισυλλογή και από την άλλη την δυνατότητα για χαρά και διασκέδαση.

Ελάτε κοντά μας χειμώνα και καλοκαίρι για να διαπιστώσετε ότι η παράδοση μαζί με τις σύγχρονες δυνατότητες και οι πολλές ευκαιρίες που δίνει ο εναλλακτικός τουρισμός δημιουργούν ιδανικές συνθήκες. Θα σας μαγέψουν τα σκιερά δάση με τα αιωνόβια δέντρα και το έντονο υγρό στοιχείο του Παγασητικού κόλπου και του Αιγαίου Πελάγους. Όλα αυτά μαζί με την ζεστή σπιτική φιλοξενία που έχει τον κυρίαρχο λόγο καθιστούν το νομό μοναδικό σε ομορφιά και ιδανικό προορισμό διακοπών.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και περιμένουμε να σας υποδεχθούμε στον όμορφο τόπο μας!

Σκοπός της Ένωσης:

1. Η συνένωση και ο συντονισμός των δυνάμεων των μελών σε ενιαία συνδικαλιστική δράση.

2. Συνεχής επαφή και γνωριμία των μελών, για την καλλιέργεια και ανάπτυξη της τουριστικής ιδέας, την καλύτερη οργάνωση και τη δημιουργία κοινωνικής και επαγγελματικής σχέσης μεταξύ τους.

3. Η προστασία των οικονομικών, ασφαλιστικών, επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του.

4. Η διεκδίκηση καλύτερων όρων ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους.

5. Η προστασία του περιβάλλοντος, με την χρήση σύγχρονων ενεργειακών μεθόδων.

Ποιοί είμαστε


Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Ν.Μαγνησίας ιδρύθηκε το 1981. Έχει μέλη ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές ενοικιαζομένων, επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων, βιλών, εξοχικών κατοικιών και πάσης φύσεως τουριστικών καταλυμάτων που βρίσκονται στην περιοχή της χερσαίας Μαγνησίας. Όλες οι επιχειρήσεις των μελών μας είναι πιστοποιημένες, βάσει του κριτηρίου πιστοποίησης του Υπουργείου Τουρισμού και έχουν ειδικό σήμα από τον Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).


Νόμιμα μέσα

Για την πραγματοποίηση των σκοπών της, η Ένωση χρησιμοποιεί όλα τα νόμιμα μέσα:


1. Διαπραγματεύεται την επίλυση των προβλημάτων του με κάθε αρμόδιο φορέα, καθώς και εκπροσώπους του Κοινοβουλίου (Βουλευτές) και Εκπροσώπους της Κυβέρνησης.

2. Συμμετέχει ενεργά με τους εκπροσώπους του στα κέντρα λήψης αποφάσεων που αφορούν τα μέλη του, όπως και όπου αλλού κατακτήσει την εκπροσώπησή του.

3. Προβαίνει σε κάθε είδους κινητοποιήσεις, συγκεντρώσεις.

4. Συνεργάζεται με κάθε βαθμού επαγγελματικές ενώσεις.

5. Αναλαμβάνει και υλοποιεί προγράμματα (ευρωπαϊκά, εθνικά, κ.α.)


6. Συνεργάζεται και συμμετέχει σε διεθνείς επαγγελματικές ενώσεις, πρωτοβάθμιες, δευτεροβάθμιες (ομοσπονδίες τοπικές και κλαδικές), τριτοβάθμιες πανελλήνιες και συνέδρια.

7. Διοργανώνει συγκεντρώσεις, σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και εκδίδει έντυπα.

8. Προβάλλει τα προβλήματα και τις δραστηριότητές του δια μέσου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

9. Προωθεί την προβολή της τουριστικής περιοχής των καταλυμάτων μας μέσω εκθέσεων τουρισμού, ιστοσελίδες και παρουσία fam trips.

Συμβούλιο

elGreek